Dag 9 - Något som du ser fram emot, och varför.

TURKIET. I oktober det här året ska jag, mina föräldrar, kanske syskonen, faster+hennes man och "låtsasbarn" fara dit, fast jag och min familj ska ba vara där 1 vecka, sen faster&co ska vara där 2 veckor. I alla fall, vi ska bo på ett 4-stjärnigt hotell med all-inclusive i staden Side.

Sist jag var i Turkiet var för 11 år sen ungefär. Och jag var bara 4-5 år då så ja, jag kommer inte ihåg nåt ungefär? Allt jag kom ihåg var att jag höll i en orm och att jag köpte en barbiedocka. :s Så det ska bli skönt och få fara dit igen. Och även den gången följde faster och hennes man med(fast inte hennes låtsasbarn då xd). Fast den här gången ska vi ju inte bo på samma ställe som vi bodde på för 11 år sen.

Friluftsdag

Hellu. Idag var det ingen skoldag, för det var friluftsdag. 8D Hahha.. Jag var på IKSU hela dan(eller ja, från 10.45 till 2). Jag hade först cykling, sen åt vi lunch, sen hade jag gym. Det var rätt skönt faktiskt och få bli av med lite fett. xd Träffade även Jossan där, spontant som satan ja..

Har inte mycket mer att säga, herå.


Och då var veckan i full gång igen

Hellu. Idag är det måndag, åh -.-

Skippade den extra långa sovmorgonen och vaknade istället 1 timme tidigare och gick på extra-matten kl 9(då jag egentligen börjar 10), var värt faktiskt.. Aja, sen hände inte mycket resten av dagen.. Eller jo, vi hade salsa på idrotten, wohoo. xd

Nu måste jag plugga, orkar inte -.-


en helg hos the isakssons

Hellu. Sry för jag inte skrivit nåt..

I fredags när skolan sluta så for jag hem och tog en dusch, sen tog jag bussen ner till stan och vandrade hela vägen från vasaplan till Isakssons. Var skönt faktiskt med en promenad :p I alla fall, när jag kom hem spelade jag och Jossan dator, sen gick vi till Konsum och köpte popcorn och godis. Sen åt vi middag(det blev tacos), sen såg vi "Hot Shots", så jävla kung ;D Sen spela vi lite mer data, sen såg vi Hot Shots 2, ännu mer kung. :D Sen såg vi på TV, på 4an gick "En fisk som heter Wanda", har sett filmen förut och den är fortfarande lika rolig. :3 Sen gick vi och la oss.

På lördagsmorgonen vaknade jag fleera gånger olika tider och kunde ibland inte somna om.. Aja, tillslut vaknade jag iaf runt 11 tror jag och DÅ var jag vaken. xd Öhm, vi åt frukost, tog en kort-kort promenad(katterna stalkade oss), också såg vi "Annivarsary on 7th street" elr nu hur wtf den stavas, den sög. :s Sen kom mamma och hämta mig.. När jag kom hem tog jag dusch, sen åt vi middag osv.

Ska nu se Solsidan(taknade ner första säsongen för en vecka sen typ), herå!

Konstiga bilder Jossan tog med min mobil på lördagsmorgon:





en oväntad bild jossan tog på moi medans jag läsa bok

Dag 8 - Vad har du gjort idag?

Idag var jag i skolan, vi slutade efter lunch wiho. Så då drog jag hem och gjorde mig en pyttipanna medans jag såg på tv. Det var bla American Pie haha. xd Sen duschade jag, sen fixade jag saker på datorn, sen åt jag middag, sen såg jag på tv, sen blev det teater. :DDD Det var askul som vanligt.

Imorrn kommer jag inte skriva nånting kanske, för då efter skolan ska jag hem en stund och duscha osv. sen ska jag till Teg till Isakssons och äta middag där, sen ska jag och Jossan ha Hot Shots-maraton, bara för att filmerna är bäst! :3

Herå

så går det när livet suger

Hellu. Vaknade 7.55 imorse och började 8.10, grattis?? Kännt mig konstig hela dagen pga det -.- I alla fall var det SO-prov idag om världsreligionerna, det gick bra faktiskt. Sen blev jag äntligen klar med projektet på bilden vilket kändes jätteskönt. Men sen tackvare att jag vaknade så sent, så glömde jag också idrottskläderna, typiskt >_< men det var volleyboll ändå så jag hade ändå inte gjort nån "nytta". xd

Har inte mer och säga, så hare bra. Och imorrn måste jag komma ihåg och stiga upp i tid så he int bli som idag. :o


Dag 6 - Din outfit idag.

Min outfit idag var inget speciellt, hade på mig en svart/grå t-shirt med blåa jeans till. Sen hade jag mina vita Converse All Star. Sen nu har jag på mig en grön t-shirt där det står "Love Never Fades" på med mina übermysiga svarta mjukisbrallor till. Herå

Dag 5 - Något du saknar.

Det finns många saker här i världen jag saknar. Jag saknar Egypten, Konfirmationslägret, alla sommrar, alla wunderbara minnen jag haft med underbara vänner och människor. Jag saknar mina katter jag har haft. Jag saknar...mycket. Men just nu saknar jag att inte ha saft och dricka :( Så jag hämtar de nu herråååå!

Företag för en dag

Hellu. Idag var det "Företag för en dag" för oss i 9B. Det innebar att vi skulle vara i olika grupper i klassen och sälja valfria saker under en dag och tjäna så mycket pengar som möjligt på det. Jag och min grupp(vi var 6 stycken)sålde kakor. Det gick awzum, vi fick hela 735 kronor. :DD
I alla fall, jag och Evve gick runt och knacka/plinga på olika hus och försökte sälja. Jag hade ju som sagt bakat kladdkaka i helgen, det loliga var bara att den gick åt på andra "kunden", haha, det var en kvinna som köpte HELA kladdisen för 30 spänn. ^^ Vi tjänade tillslut 110 spänn ungefär, sen gick vi och åt lunch. Sen efter det gick vi hem till mig och sålde Evve's kakor till pappa(hahhaa), sen till Konsum där Tina, Sandra och Sofia F(dom andra i våran grupp)(vi var 6 stycken men den sista var på lassarettet och sålde cookies där)var. Vi "hjälpte" dom att sälja kakorna resten av timmarna vi hade kvar att sälja(vi fick bara sälja mellan kl 9-1). Det gick bra faktiskt, Viktor och Leo kom även förbi en stund, dom 2 hade gått runt hela dagen och samlat pant. xd Faktiskt ganska effektivt, man slipper ju kunder..Oo

Vet inte vad jag mer ska säga. På onsdag är det prov på religion så ikväll måste jag plugga. -.- Herå


Dag 4 - Någon du älskar.

Whoo, var längesen(känns det som iaf)jag gjorde det här, men nu är jag på full gång igen. :3

Anyway, någon jag älskar är alla mina nära och kära. Min familj, mina wunderbara vänner, släkten osv. Ni betyder så sjukligt mycket för mig. ;)

Bilder på alla mina wunderbara friends som inte har nåt emot att jag her upp dom här på bloggis:

min kompis Jossan, som också är min kusin


mina kompisar Hannah och Carro


min kompis Evve som också går i samma klass


min kusin Amanda(tvillingsyster till Josefin)


jag och min bästavän, som jag också delar den här bloggen med. På bloggen heter hon KnutGustav.


jag och min kompis Hanna.G

Det är värt att kämpa så att kinderna får färg

Hellu. Sitter hos Isakssons nu, jag, Amanda och Jossan ser på tv. Och det var också Jossan som kom på den dumma rubriken. Anyway, Amanda äter nu glass ur en skål som en grottmänniska... öhm, anledningen varför jag är här är för att deras mamma fyller år. GRATTIS.
Igår var jag och päronen i Skellefteå hos släkt. Min yngste farbror's fru fyllde 40 så vi var där och firade henne. Också gav vi presenter till 2 av mina kusiner som fyllde år nån månad sen. Jag ägde även mina kusiner på Mario. Wiho. Vi var hemma runt kvart i 11 på kvällen. xd
Idag bakade jag kladdkaka till imorrn. Satan vad vi kommer få slutsålt. 8D
Slänger in en kulig bild från Jossans dator innan I'm outta here:
Nawiiieee(deras förra katt)

underlig fredag

Tjabba. Idag är det fredag, woho! Och imorrn blir det Skellefteå med hela pappas stora feta släkt. Haha, nämen det blir kul. :3

Idag på skolan hände inte mycke, som vanligt haha. Har nyss duschat och ska nu bara chilla, kanske se nåt avsnitt från alla tv-serier jag tankat ner osv. Så ni får ha det bra så syns vi.


en konstig dag

Hellu.

På måndag ska vi ha "Företag för en dag"(man ska vara i olika grupper i klassen och sälja saker på 4 timmar och tjäna så mycket pengar som möjligt), så idag gick hela förmiddagen åt att bestämma saker. Min grupp ska sälja kakor/fika, så jag ska baka kladdkaka över helgen, ägit. :3 Efter lunch fortsatte allting som vanligt..

Ska till teatern nu. Kanske jag skriver nånting när jag kommer hem, men hejdå.


Dag 3 - En tidning du läser.

Dom enda tidningarna jag läser är Julia och KP. KP har jag läst längst(4 år nu), och jag älskar den. Fast har inte läst nån tidning nu på ett väldigt-väldigt långt tag pga jag varit upptagen med böcker istället. Tex "Det".


stressig vecka

Hellu. Sorry för jag inte skrivit nånting xd

Igår var första dagen efter sportlovet, awesome...... I alla fall, det hände inte så mycket, förutom att vi stekte kyckling på hemkunskapen och på kvällen pluggade man stenhårt inför idag.

Idag gick hela förmiddagen åt på att göra Nationella i NO. Det gick faktiskt ganska bra, bättre än förväntat. Fast lite svårt var det dock.. I alla fall, vi slapp "vanliga" lektioner hela förmiddan :) På idrotten var det volleyboll, hatar det >_<

I helgen ska jag och familjen till Skellefteå och vara med släkten. Ska bli fett nice.

Men herå


Dag 2 - En bild av ditt hår.

Mitt hår.. asså ja, mitt hår är ju lite..konstigt så att säga. Oo Det har lixom varit hur som helst dom senaste 15 åren.. Och ja, det är lite konstigt att ta ett egokort på ens eget hår?
Men jag kan visa en bild från slutet av sommaren 2009 som jag tog då jag hade platt hår..:


Dag 1 - En bild från idag.

Och då skriver jag att jag inte tagit nån bild från idag. Meen her in en gammbild på mig och Knut-Gustav:



Ni har säkert sett bilden 5000 gånger förut, men vet ni vad? Tackvare att det var jag som skapade bilden så kommer ni säkert fortsätta få se bilden 50000000000000 gånger till i den här bloggen ;)

60 dagar

Nä nu tänkte jag liva upp bloggen med en 60-dagars lista:

Dag 1 - En bild från idag.
Dag 2 - En bild av ditt hår.
Dag 3 - En tidning du läser.
Dag 4 - Någon du älskar.
Dag 5 - Något du saknar.
Dag 6 - Din outfit idag.
Dag 7 - Vad du köpte du sist?
Dag 8 - Vad har du gjort idag?
Dag 9 - Något som du ser fram emot, och varför.
Dag 10 - Din värsta ovana.
Dag 11 - Meningen bakom bloggnamnet.
Dag 12 - Smink du använder.
Dag 13 - Kändisar du är "kär" i.
Dag 14 - Vad du åt till middag idag.
Dag 15 - Tio saker du vill.
Dag 16 - En bild av dig för 1 år sedan.
Dag 17 - En artist du gillar. (Kvinna)
Dag 18 - En artist du gillar. (Man)
Dag 19 - Den tionde bilden på bloggen.
Dag 20 - De 3 låtar som du aldrig tröttnar på.
Dag 21 - En plats du vill till just nu.
Dag 22 - En tv serie som du älskar.
Dag 23 - En bild av dig själv idag.
Dag 24 - Din plånbok.
Dag 25 - Din kamera.
Dag 26 - En outfit bild du älskar.
Dag 27 - En bild av dig skrattandes.
Dag 28 - Något du inte kan lämna hemmet utan.
Dag 29 - Din favorit blogg.
Dag 30 - En maträtt du älskar.
Dag 31 - En bild av dig som du är generad över att ha som profilbild.
Dag 32 - En semester du kommer ihåg.
Dag 33 - En sång som får dig att gråta.
Dag 34 - Något du är rädd för.
Dag 35 - Hur du anväder smink.
Dag 36 - En dag i ditt liv, bilder tagna under dagen.
Dag 37 - Vad har du som bakgrundsbild på datorn?
Dag 38 - En sak du aldrig ska göra.
Dag 39 - Din favorit stad.
Dag 40 - En rolig youtube video.
Dag 41 - En bild av ditt hem.
Dag 42 - En bild som du inte vet varför du tog.
Dag 43 - En sång som verkligen gör dig uttråkad.
Dag 44 - En bild av dig själv för 3 år sedan.
Dag 45 - En vän du har haft sedan 1:a klass.
Dag 46 - Ett recept på en kaka som du älskar.
Dag 47 - En bild av dig själv som du är seriös på.
Dag 48 - En bild av dig själv som du skrattar åt.
Dag 49 - Något du aldrig tröttnar på att göra.
Dag 50 - Vad har du i din väska?
Dag 51 - Dina bästa vänner.
Dag 52 - Den bästa bok du läst.
Dag 53 - En bild av ditt favorit smycke.
Dag 54 - Din bästa spotify lista.
Dag 55 - Vad ska du bli när du blir stor?
Dag 56 - Något du är beroende av.
Dag 57 - Något du gjort som du vill glömma.
Dag 58 - Vad gör dig mest arg?
Dag 59 - Vem skulle du vilja vara?
Dag 60 - En bild av dig själv idag, och 3 trevliga saker som har hänt under de senaste 60 dagarna.

Så får jag iaf nåt mer att skriva om :]

Det är dags att tagga ner.

Ah, Eric Saade vann. Vilken överraskning. :)
Tycker inte att han skulle ha vunnit, men man får väl vara glad för hans skull på något sätt.
Fast egentligen, tar vi melodifestivalen på alltför stort allvar. Kom på mig själv med att sitta och skaka när röstningen skulle fram, och svärde när fel låt vann.
Men vafan, om vi röstat fram den får vi väl acceptera den ?
Tyckte Danny förtjänade att vinna mycket mer än Saade. Synd, på en så talangfull kille, att han inte får vinna. Och synd att SVT ännu en gång hade problem med rösterna.
Läste på aftonbladet att man skulle få en bekräftelse på sin röst, men inte fan fick jag det? Och jag röstade ändå flera gånger..
Jag och min kompis satt och smsa och det var liksom "Vem som helst bara inte Saade..." Men så blev det han ändå.. Och nu kanske det är dags att låta det vara och inte vara sur, smälta det, så kanske, kanske vi kan börja tycka om låten i Eurovision.
Bara en tanke.

jag ska stämma hela skiten

Jävla melodifestivalen!! Vad är det med oss svenskar?? Varför ska vi alltid skicka fel låt?! -.- Lovar att det bara var massa 7-12 åriga flickor som rösta gärnet på Saade för han är så "snygg", tsss. Också kan jag inte förstå varför man röstar på Danny, han sjunger f'n "In The Club" minst 30 gånger i låten, asså va?? Enligt mig skulle Nicke/The Moniker/Swingfly eller nåt fått fara istället. Dom kan i alla fall SJUNGA. Och inte bara stå och göra moonwalks medan tjejerna gråter och ba "ÅÅÅH LÄTT ATT JAG RÖSTAR PÅ HAN HAN ÄR SÅ SNYYYYGG OCH AAAAAAH", som Saade/Danny.

Ville bara få det ur mig. Jag är bara så sjukt trött på att sämst låt alltid ska vinna. Kolla tex bara på förra året, gick det bra för oss då??!?!?!? Nä. Just det.

Shopping !

Ska shoppa idag, massa kläder... Fyllde år förra onsdagen för er som missat det. :p Sen ska jag och mamma kolla på när hennes kompis springer någonting ? Ja, och sen ska vi väl prata med henne och Ja... Fast eftersom jag är en såndär människa som aldrig kan bestämma mig så kommer vi väl shoppa hela dagen... Fast det kan ju alltid bli kul ^^

ägigt

Hellu.

Idag var jag och familjen ute och åt middag på Rex(en resturang i stan), var typ första gången på flera månader vi åt ute sist.

Imorrn är det melodifestivalen och jag ska antagligen rösta på Nicke Borg! Han och Backyard Babies är awesome. <3

Ser en film nu, "Hot Shots", den är asrolig. :D Se den ;)

Herå

hejar på dig Nicke ;)

2 dygn hos Isakssons = awesome! ^^

Hellu. Sry för jag inte skrivit nånting men det beror på att jag varit hos Jossan dom senaste 2 dagarna.

I måndags runt halv 2 träffades vi på stan(vi hade planerat det)och gick på Tre Kronor(en awzum resturang)och åt lunch. Efter det for vi hem till hon och flumma med Amanda. Efter Amanda for ut så chillade vi bara. Sen såg vi Katten i Hatten, den var asrülig. Sen åt vi middag medans vi såg på Monty Python-Meningen med livet. Efter det hade vi tråkigt. Så vi vandrade till ICA och köpte cola, sen såg vi Dance Flick. Efter den ville Jossan se Medium så vi såg på det sen såg vi en B-rulle. Sen gick vi och la oss och somnade till Jurassic Park(Jossan's ide).
På morgonen baxade jag deras dusch, sen snodde jag en ledig tandborste så jag kunde borsta tänderna. <.< Sen vandrade vi till Konsum och köpte lunch(det blev korv med bröd). Sen efter vi ätit maten hos henne så spela vi dator, sen såg vi Rat Race(en klassiker asså. xd), sen åt vi middag. Sen spelade vi spel, sen tänkte vi se Föräldrarfällan men den funka inte? Sen kom Sara och vi såg då istället Sunes sommar. Fast ingen fokusera på filmen dock..(vi pratade mest osv. xd), sen var klockan typ halv 11 och då kom min pappa och hämta mig sen for vi hem.

I helgen ska jag och min familj fara ut och äta. Längarr ^^

Jossan i eskimåmössa, HAHAA


Erkänn hon är smexig? :3

Obbola

Hellu. Sry för jag inte skrivit nånting, men nu på lovet vill man ju bara slappa och inte behöva tänka på att skriva meningslösa inlägg på bloggen då inget speciellt ändå händer.

Idag var vi på Obbola och firade mammas kusin som fyllde 30. Det var jättemysigt, vi fikade och såg på skidor sen runt 4 så for vi hem. Awzum :3

Jag och Jossan kanske skulle fara till paradisbadet nu nån dag under lovet, och jag hoppas det händer för det stället är awesome.

Ska se solsidan snart så ha det bra, herå!

äntligen lov

Hellu. Äntligen är det lov, wiho :3

Idag var sista dagen på elevens val, och jag gjorde klart mina shorts, dom blev über :3 Sen slutade vi också 30 min tidigare, och imorrn är vi lediga så nu äntligen har vi lov :D

Tackvare att min pappa fyller år idag så åt vi kyckling till middag, syrran kom även förbi, awzum :3 Också senare efter middan kom min morbror, hans fru och Amanda och vi åt min asgoda kladdkaka. :p Sen skjutsade dom mig till teatern. Tackvare att vi egentligen hade Öppet hus på min skola ikväll(men jag valde att gå på teatern istället)så kom inte dom från min klass som också går i min teatergrupp. -.- Men det var awzum i alla fall. ;D

Ska nu äta upp min kladdkaka medans jag ser film. Herå

i mitten av veckan

Hellu.

Idag var det näst sista dagen innan lov, wiho :'D Jag fortsatte med mina shorts och imorrn kommer jag troligtvis vara klar med dom, awzum. BTW, Hanna G var på våran skola idag, aawzum :DDD Har typ saknat henne xd

Imorrn är det teater+fyller min pappa år. Han blir 51 :D Därför bakade jag kladdkaka idag, hoppas den blir god bara. <.<

Ska se film nu. Herå

Midgård

Hellu. Den här veckan är det elevens val i skolan, och jag har syslöjd. Alltså kommer jag ha det hela veckan, och har inte en enda kompis på syslöjden, men det kan va en fördel ibland för då kan man gå hem och äta istället för att sitta ensam i matsalen(mina kompisar har annat, så därför har vi inte samma lunchtider).

Idag var jag på PRASO-dag på Midgård och kolla på teaterlinjen, det var kul faktiskt. Skolan är jättemysig och jag ångrar verkligen inte att jag tog Midgård som 2:a val(Waldorf som första). Jag fick mest hänga med 2:orna, men fick också så repetationerna på 1:ans pjäs. Sen runt 12 så fick jag fara hem, awzum. :3

Imorrn blir det vanlig skoldag på Ersäng igen och på torsdag fyller min pappa år. :D (51)

Herå

RSS 2.0