Hejdå Sverige

Om ungefär en timme så kommer vi fara till flygplatsen. :3 Har svårt att förstå att det bara är några timmar kvar tills jag sitter på flyget. :3 Tänkte bara säga att jag hoppas ni har det bra här i kylan, och att det här blir nog det sista inlägget på 2 veckor. Hoppas ni överlever, så syns vi då. ;) Hejdå Sverige!


1 dag kvar

Den sista skoldagen innan Kanarieöarna var idag, och den var väldigt fin. Det blev mycket skratt, regn osv. Sånt gillar vi!
Ikväll ska jag troligtvis vara med Josse. Det blir väl det vanliga. :)
 
Imorrn bär det av, whoop whoop.
 
 

Dagen

Idag efter MPen hade jag hål i ca 3 timmar. For då hem och plugga matte, åt nudlar och såg på tv. Sen for jag tillbaks och hade spanska. Vi håller nu på och ser en film, vilken jag troligtvis inte kommer få se klart, för jag är ju inte på skolan nästa vecka. ;)
 
Utöver det var dagen inte nå mer speciell. Kände bara mest för att uppdatera för jag inte hade nåt annat skit för mig, haha.
 
 

Klippte mig idag

Och här är resultatet:


Skitväder

Idag har det regnat. Och snöat. Och regnat. Det var inte mysigt att vara utomhus kan jag lova er. D:
Men det fick mig bara att längta ännu mer till lördag då jag far utomlands. :3


Skolfoton

 

1 vecka kvar ffs

Kom just på att det är 1 vecka kvar till jag beger mig mot varmare klimat = Kanarieöarna. :3 Whooop Whooop
 

Iksu med Annika

Idag var jag på Iksu och gymmade tillsammans med Annika. :) Det var fett värt och jävligt skönt.
Har nyss ätit kinamat från Great Eastern med familjen och ska nu ta en lugn kväll.


 
Peace fuckers

Soppmiddag på Waldorf

Idag hade jag först matteprov på MPen. Efter det hade jag hål i 3 timmar. Jag for då och köpte bröd till soppmiddan, sen for jag hem och åt nudlar och såg på tv. Sen tillbaka till skolan och hade spanska.
På kvällen hade vi soppmiddag på Waldorf. Det bjöds på jättegod morotssoppa, och till efterrätt kakor. :3 sen blev det bildvisning från lovund, bilderna var jättefina.

Det var dagen i ära. Ha det bäst ;)


Ledig dag

Är ledig idag från skolan, vilket är skönt som fan. :3 har bakat lite, sett på supernatural och ätit nudlar, och bara chillat alltså. :3
Ikväll ska jag se klart 7e säsongen på supernatural och bli fet på kakor. Så roligt liv har jag.


Den gudomliga komedin

"Medan den ena själen sade detta såg jag den andra gråta,
och av ångest blev jag som en döende och sjönk i vanmakt;
och sedan föll jag som en död kropp faller."

- citat från Den gudomliga komedin.

Tusselussen

Sitter hos jossan nu och drygar. Har Tusse i min famn, han är så söt när han sover. :3 det kan ni ju se på bilden ett snäpp nedanför. ;)
Vi ska nu se supernatural, hejdåå


Friluftsdag

Idag hade vi friluftsdag på gräsplanen vid I20. I regnet. Det var inte mysigt. :c men det gick ändå rätt bra för mitt lag. :3 finalen blev däremot inte av, pga regnet. Därför kommer den ske nån dag nästa vecka då det är bra väder. Vi kommer då också få veta vilket lag som vann, tror inte det kommer bli mitt, men hey, man får väl hoppas. :3


Dagen i ära


Idag vaknade jag vid 10, såg days of our lives, åt sen nudlar och såg 1 avsnitt av supernatural. :3
for sen till skolan och hade spanska, efter det mötte jag upp syrran på stan och vi gick och kollade på skor. Köpte ett par som är smex.

Det var min händelserika dag. Herå :3


Musikhistoria

Idag hade vi prov i musikhistoria. Det gick helt okidoki, och kändes ju skönt. ;) Det var även sista dagen vi hade musikhistoria som MorgonPeriod, nästa vecka börjar 2 - veckors matte som MP. Egentligen är det 3, fast jag åker ju utomlands sista veckan innan höstlovet, så det blir 2 veckor för mig. ;)
På tal om matten är jag snart klar med kursen, för gott. Är nu på allra sista kapitlet, geometri, och det är ca 30 sidor jag har kvar att göra. Sen är jag klar, fyfan vad skönt! :D


IKSU guldkort

Waldorf har nu gjort så att alla som går på gymnasiet ska få guldkort på IKSU. :D Fyfan vad det äger!
Hämtade mitt idag btw. Längtar redan till att få workouta. :3

De som går natur och natur/estet i min klass har social praktik den här veckan. Därför är vi ganska få på lektionerna, men det är ändå najs. ;)
Vi som går estet kommer ha social praktik direkt efter lovet. Tror nog det kommer bli intressant. :3

Det var väl det senaste. Herå!


RSS 2.0