Umefolk

Den senaste veckan har gått fasanfullt fort. Känns som allt gick på en dag eller nåt. :p
 
På tisdag och torsdag- kvällen var jag på Midgård och repade inför umefolk med elever från Waldorf, Midgård och några andra skolor.
I fredags hade vi prov i engelska. Det var jättesvårt, men hoppas ändå på det bästa. :p 
Igår vaknade jag 8 på morgonen, åt frukost och tog sen bussen ner till Folkets Hus runt 9. Vi repade hela morgonen, sen var det lunch så jag och Molly åt Subway mat på torget. :p På eftermiddagen var det föreställning. Det var gymnasiekören från min skola och musikklasser från några andra skolor som körde låtar tillsammans. :) På kvällen var jag med Josefin och såg mello, lyssna på musik och snacka massa skit. :p
 
Idag ska jag till Tomtebo och hälsa på min bror samt låna hans gitarr så jag kan öva på en uppgift vi har på musiken då vi ska göra ett egen grej. Jag, Annika och Johanna från min klass ska köra Demons av Imagine Dragons och jag ska spela bas. Det blir nog bra tror jag. ;)
 
Från igår då jag var på stan med Molly :)

Fest @ ersboda

Den här veckan har gått jättebra och jättesnabbt. I fredags hade vi temadag på skolan och satt i hörsalen och såg filmer hela dagen med massa snacks. :p Vi såg Brokeback Mountain och En Oväntad Vänskap. Brokeback har jag sett tidigare typ.. 10 gånger. :p Den andra filmen hade jag dock inte tidigare sett men den var jättefin. :)
 
Igårkväll drog jag på en fest på ersboda. Det var jättetrevligt, asmycket folk och jag kände många där. :) Fick även med massa bilder:
 
 
 
 
 

Längsta skoldagen

Mycket pågår just nu i skolan att jag knappt hänger med. Två engelska läxor, uppsats på religionen, samhällskunskaps läxa och svenska läxa står på schemat. :/

Idag stannade jag och Annika kvar på skolan efter idrotten(vi slutar kl 4 på måndagar)och spelade in en video till engelskan. Det var askul. :p Vi for hem nån gång efter 6. Har aldrig varit på skolan så länge förut.. nånsin. :)


5ive

Igårkväll var jag på 5ive tillsammans med Josefin och Sara. Vi dansade, drack drinkar, träffade bekanta och okända och hade det bara trevligt. :) En helt underbar kväll. :D
 
 
 
 
 
 

Invigning på stan

Idag var det invigning på stan. Hela umeå var där och såg på eldshow, skulpturer och annat skoj som var där. Jag var där med Josefin och hade det trevligt. Dock var det kallt som ett as. :/ Det var även första deltävligen av melodifestivalen ikväll. Jag pallade dock inte se hela haha. :p
 
Två bilder från idag, skitiga kvalitéer men whatever:
 
 
 

Wolf of Wall Street

Igår åt jag på Kinarestaurang med päronen. Det var asgott. :p sen gick jag till bion och såg Wolf of Wall Street med Jossan och Ronja. :) filmen ägde och Lenardo är en kung. ;)
Efter filmen gick vi runt på stan ett tag och kollade på de nya skulpturerna. 








Josefin säger tittut



RSS 2.0