Taggar Barcelona!

Imorgon bär det av mot Barcelona och jag kan inte vara mer taggad än jag är nu. :D jag ser mest fram emot att bada, sola, shoppa, dricka goda drinkar, gå ut på klubben, vattenland och bara ha det awesome med klassen. :) jag kommer hem nästa lördag, alltså i slutet av maj. Fram tills dess kommer bloggen vara död. :/

Idag var jag på skolan en snabbis och tog farväl av Krister, våran klassföreståndare, som far till Norge medan vi är i Barcelona, därför kommer inte vi kunna träffa han nå mer. :( det känns lite trist, med tanke på alla underbara tre år vi haft ihop.

Slänger in en egobild. Ha det fint folket :)


Hemma hos Evve

Är hemma hos Evelina just nu och pluggar. Tänkte bara skriva lite snabbt om sistone.

I torsdags hade vi skolföreställning under dagen och på kvällen var sista föreställningen. Det var fullbokat så det var typ 70 pers i publiken. :p efter det stannade vi kvar på skolan tills klockan var ca 11 på kvällen och åt tårta, chips och massa godsaker. :p det kändes lite sorgligt att ta farväl av Janicke som har varit våran teaterlärare/regissör under tiden vi hållit på med den här pjäsen. :/

Igårkväll for jag till Mariedal och festade med goa människor på en kvarterslokal. :) där var även Evve, Elin, Isak och Tom. :p festen spårade ut lite smått och jag for därifrån vid 2 på natten och sov över hos någon på Umedalen.

Från igår, Isak var taggad ;)


Teaterveckan

Ikväll var det premiär av Vildanden och det kändes jättebra. Vi fick mycket beröm och en ros. :) Nu är det tre föreställningar vi har kvar; imorgonkväll, skolföreställning under dagen på torsdag och sista föreställningen är på torsdagkväll. Så om ni vill se en föreställning, vilket ni borde, kan ni fortfarande göra det. ;)
 
Under helgen tog jag det bara lugnt. Var på stan med Josefin på lördagen och köpte bikini till Barcelona, såg Eurovision Song Contest och sånt. :)
 
Kan bjuda på lite härliga bilder från senaste veckan:
 
Måns testade på nya kläder. :p
 
 
 
 
 
 
 
Mums!

Vildanden

Missa inte Vildanden som framförs nästa vecka av min klass, på Waldorfskolan som ligger på Umedalen. ;) Från tisdag till torsdag kl 19.00, be there. :p




Ny mobil och Stockholm

Tänkte uppdatera lite om det senaste. :)

Har nu köpt en by mobil, iPhone 5s. Den äger och är mycket bättre än förra. :p
I helgen har jag varit i Stockholm och hälsat på syrran. Vi var på Norra brunn och såg några stå upp komiker, bl.a. Johan Glans, vi åt på en thailändsk restaurang och shoppat. :) 

Ska nu äta mackor och se Doctor Who. Ha de bra. :)

Några bilder från helgen




Jag och kära systern







RSS 2.0