Helgen i stora drag

Nu är helgen förbi och en ny skolvecka börjar imorrn. Har inte så många veckor kvar nu i skolan, vilket är ganska skönt. :p

I fredags tog jag det bara lugnt, i lördags hade jag filmkväll med Björn och idag har jag också bara chillat och ska ikväll göra läxor. Har bara svenska och CV kvar nu att göra, awesome. ;)


Fredag eftermiddag

Har glömt bort att blogga under helgen, så jag bloggar nu. :p
 
I fredags for jag på stan och åt på Rhodos med päronen under håltimmen. Jag for sen till universitetet med Annika efter skolan. Vi tog massa bilder till en bild uppgift vi har haft under veckan. Det var najs. :) Jag tog det senare lugnt under kvällen, sov över hos en vän och så. :p Resten av helgen har gått åt att plugga, vilket jag snart är klar med och det är jag glad över. Ska nu se Modern family och sen fortsätta med engelska. Ha det gött :)
 
Några bilder jag och Annika tog i fredags:
 
 
 
 
 
 
 

Sanningen om mig

 

5ive - andra gången gillt

Igårkväll drog jag hem till Josefin och chillade ett par timmar. Vi drack cider, snacka massa skit och hade det trevligt. När klockan var runt halv 12 på natten tog jag bussen in till stan och drog på 5ive(för andra gången nu)och träffade Evelina, Angelica, Tom och massa andra människor. :) Jag sov sen över hos någon på Mariehem.
 
Som jag lovade tidigare skulle jag ta kort på alla stolar vi tillverkade under veckan:
 
Min stol
 
Annikas stol
 
Lovisas stol

Snön smälter förfan

Nu har skolan börjat igen och esteteleverna i min klass och klassen under har haft en kurs hela veckan. Kursen går ut på att vi ska bygga/göra om en stol. Imorgon är sista dagen, vilket betyder att vi är färdiga då, så förhoppningsvis blir det bilder att visa. :)
 
Ikväll var vi på Tomtebo och firade Carina som fyller år idag. Grattis :) Är dock proppmätt just nu så jag kan spricka. xd
Fick btw igen resultatet på engelska provet vi hade innan lovet. Jag fick D, vilket är relativt bra. :)
 
Nu ska jag se Modern Family och sedan nörda tumblr. Peace out fuckers ;)
 

Studentmössa

Har glömt att säga det, men fick min studentmössa förra veckan. Är riktigt nöjd kan jag säga. ;)
 
 
 
 

Lyckad fredagkväll

Hade världens roligaste kväll igår med galna och roliga människor. Var först på förfest hos Evelina och festade med massa människor, och avslutade kvällen på Kårhuset där jag träffade Annika och hennes kompisar. :) Kom hem vid halv 4 på natten och somnade efter 4 nångång. Är dock helt slut idag så det blir nog en lugn kväll ikväll. Ha det gött!
 
 
Ulla var såklart också med
 
 
 
 

Lovet de senaste dagarna

Mycket har hänt på lovet och det är bara några dagar kvar. Snyft :( Josefin har sovit över och många läxor har hunnit bli gjorda. Alltså är det ganska ägigt. :D Såg btw också oscarsgalan. Fan vad besviken jag blev.


Fredag med Carro

Den här veckan har gått väldigt fort och varit riktig chill. I måndags var jag och resten av klassen komplediga för att vi uppträdde på umefolk förra lördagen.

I onsdags var alla som går sista året på gymnasiet i umeå på universitet där de hade föreläsningar om alla program. Det var riktigt intressant att höra och fick mig nästan att längta till universitet. :p

Igårkväll runt 9 drog jag på Coop forum med Carro där vi köpte snacks. :) Vi drog sen hem till henne och chillade och snackade om livets höjdpunter och sånt. :3


RSS 2.0