Stan idag

Var en sväng på stan idag med Josefin. :) Vi gick runt på affärer, åt glass och chilla på donken. Jag köpte även sminkgrejer på Kicks och Åhléns. c:
Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt. :3 See ya folks

 

Härlig fredag osv

Idag runt 12 for jag till skolan och träffade klassen igen. :) Vi pratade också lite om teatern vi kommer ha det här året och enligt det som är bestämt hittils kommer det nog bli awesome. :)

Har även sovmorgon hela nästa vecka. Fan vad skönt :D


Vindeln

Idag kom jag hem från ett par härliga dagar i Vindeln. For dit på söndagskväll med min klass och klassen som går under oss. Blev tyvärr sjuk därborta så for hem idag(skulle egentligen farit hem på fredag). :/ Men det var kul så länge det varade. :)
Vi har studerat biologi, varit ute i skogen, målat, badat, grillat och haft det bara mysigt. :3
 
Bilder från klassresan:
 
 
 
 
 
 
 
Alexandra :)
 
Annika och Nora :)
 
Mitt, Unni, Nora och Annikas sovrum :)
 
 
Lovisa är en älg
 
Unni steker så jävla hårt
 
Annikas fläta
 
 
 

Tagga vindeln :3

Igår var jag hos evve ett tag och bara chillade. Vi solade, såg på tv, spela lite tvspel osv.
När kl var typ halv 8 for jag och köpte käk på pion som jag åt hemma(hade ff). Sen duscha jag, runt 10 kom jossan och sov över. :3 hon for hem alldeles nyss haha.

Idag runt 6 far jag till vindeln med klassen och vi kmr hem på fredag. :3 kmr inte finnas nån el så förvänta er ingen uppdatering haha. Ha det ;)


Walk through the fire

I touch the fire and it freezes me.
I look into it and it's black.
Why can't I feel,
My skin should crack and peel.
I want the fire back.

Now through the smoke she calls to me.
To make my way across the flame.
To save the day,
Or maybe melt away.
I guess it's all the same.


Hejdå sommar

Nu har skolan börjat igen och sommaren är förbi. Snyft. Kommer saknar sommaren :( Har ändå hunnit göra rätt mycket i sommar. Har varit i Stockholm, Gävle, fyllt år, festat, solat&badat och träffat många nya personer osv. Jävligt chill alltså :)

Idag fick jag äntligen träffa min klass igen som jag saknat nåt så jävligt. Unni är ju typ den enda jag träffat på hela sommaren haha. Det var uppror, sen blev det fika, sen klassmöte sen slut. Imorrn börjar skolan på riktigt. :)

Ha det bra :)


Bölesholmarna

Igårkväll for jag, Evelina, Jossan, Amanda och Emil till Bölesholmarna där vi festade med massa vänner och bekanta osv. :) Det var jättetrevligt ännu bättre att det inte var så kallt. xd Vi drack mest cider och vin som var asgött. Vid 11-12 började folk dock fara hem, så vi for hem typ vid halv 1.
Har däremot lite bakfylla idag vilket suger.
 
Senare idag kommer jag och päronen äta surströmming. Gött! :) Ska dra, hare bra. :)
 
 
 

Angel

Ser på Angel och äter ben&jerrys. Loving it! :3


Dont you worry, dont you worry child

Okej jag har jättetråkigt så jag slänger upp en egobild. Nu ska jag nog antingen fortsätta se på angel eller dejta sängen. Ha det bra ;)


18 års fest

Igår festade jag med massa kompisar hemma hos mig. :) det var alkohol, musik, skratt och bara awesome hela kvällen. :D fick även present av jossan hehe. Idag har jag dock bakfylla vilket inte är så jävla kul. :/


Mjaui :)

Idag när jag kollade igenom några bilder jag tagit de senaste veckorna insåg jag att det var jättemånga bilder jag hade tagit på mjaui som jag inte hade lagt ut på bloggen. Så jag bestämde mig för att lägga upp alla bilder i ett inlägg, då jag ändå inte kommer lägga upp de nån annan gång. xd
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ha det bra :)

Nolia 2013

Idag var jag och Josefin på Nolia. :3 Jag köpte ett linne och en läderjacka. :) Vi gick runt i flera timmar och åt, kollade på saker, träffade folk och bara hade det trevligt. 
Min bror och hans tjej kom även hem idag, vilket betyder att Mjaui inte längre kommer bo här. :( Kommer sakna lilla kissen. xd
 
Några bilder från idag:
 
vi såg Eric Saade :)
 
 
 
 
vi fick gratis oboy på Pressbyrån xd
 
köpte en läderjacka :)

En dag på stranden

Igår for jag och Josefin på bettnäss. Där bada vi nån timma, solade och hade det bra. :)
Idag ska jag på nolia och kolla på skinnjackor. Har jag tur kanske jag hittar något jag gillar. ;)


Äntligen myndig :D

Igår fyllde jag äntligen 18 år :) fyfan vad skönt! Nu kan jag köpa ut, ta körkort, gå ut på baren/puben och allt möjligt :p

På lördag kommer jag ha ff så jag och massa kompisar kmr vara hos mig och grilla och festa hela natten lång ;)


Fredagen

Igår grillade jag själv för första gången. Hade förväntat mig att resultatet skulle bli kolbitar men det blev helt perfa faktiskt. :)
Kvällen spenderades med Carro och Hanna. Vi var ute, sen gick vi till mig och åt munkar, drack sprite och såg paranormal activity 4. Sen gick vi ut igen. :) jag gick hem nångång efter 11 och duschade, sen gick jag och la mig typ halv 1 och somnade 2/3. :3

Idag vaknade jag vid 11 och har ingen aning om vad jag ska göra idag. Blir väl antingen att chilla eller hänga med någon. Ha det bra :D


Glider runt och äger

Igår/idag sov jag över hos Josefin. :) Vi såg The purge, åt glass och drack cola osv. och nördade dator haha. Vi gick och la oss typ vid 4 på natten och klev upp nångång efter 1.
Ikväll var jag med Carro och Hanna. Vi åt glass, drack cola och chillade. Typ det vanliga alltså :)

Ska snart lägga mig i sängen tror jag. Känner mig lite trött haha xd Ha det bra :)


RSS 2.0