Herp&Derp på stan

Jag och Carro drog en sväng på stan idag. Vi gick runt på affärer, åt lite på Frasses och provade massa coola mössor och kläder haha.
 
Imorrn är det nyår! Kommer vara med Carro på kvällen och allt kommer äga. :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Strömpilen och stadsvandring

Tänkte bara slänga in en kort sammanfattning om dagen innan jag går och lägger mig. Är hur trött som helst. xd
 
Imorse runt 12 skjutsade mina föräldrar mig och Evve till Strömpilen. :) Vi var där till typ kl 4 och bara shoppade loss. Jag köpte 2 shorts, 1 ny vinterjacka och 2 BH-ar. :) Vi tog också lite fika på NK som ligger bredvid H&M. :3
 
På kvällen var jag med Carro. Vi var hemma hos henne och roade oss ett tag och blev galna på snapchats haha. Vi gick sen ut och tog en långpromenad runt Ersboda och Haga. :)
 
Evve när vi var på nk
 
< Jag - Carro >
 

Stan med brudarna

Igår for min syster hem till Stockholm igen. Det har varit kul att hon varit här de senaste dagarna, speciellt med tanke på hur långt borta hon bor och så. :) På kvällen for jag hem till Josefin och chillade ett tag. Vi såg bland annat på Insidious 2. :p
 
Idag har jag varit med Carro och Hanna. Vid halv 12 tog vi bussen ner till stan och såg Kevin och Elin från Idol uppträda i glashuset på torget. Vi gick sen till Utopia och käka lite, köpte lite kläder, sen gick vi runt på stan en stund och kolla på andra grejer. Jag köpte också första boken i Hungerspelen-trilogin. :D 
 
Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt. Nyårsafton är om typ 4 dagar och jag har ännu inga riktiga planer, så om någon kul person kan höra av sig och vill hitta på nåt på nyår så skulle det kännas toppen. ;)
 
 
 
 
 
 
 
 

Julafton 2013

Hoppas att ni alla hade en bra jul i år. :) För min del blev det mycket glögg, julklappar, skinka och förstås Kalle Anka. :p Firade med päronen och syrran hos faster och hennes man i Skelleftehamn. Vi satt uppe till klockan var typ 1 på natten och spelade spel haha.
Nån gång efter vi vaknade idag drog vi en sväng till min farbror i Bureå och hälsade på hela tjocka släkten. Det bjöds på fika och mycket prat. :)
 
Ris a la malta
 
Min outfit :)
 
Några grejer av det jag fick:
 

Tack Lovisa :p

I torsdags fick jag ett halsband av min polare Lovisa. :p Symbolen på halsbandet är ett pentagram som förekommer i min favorit tv-serie som heter Supernatural. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dålig kvalitet på vissa bilder men whatever :p

Catching Fire och julgran

Såg som sagt Catching Fire igår, igen, med Carro och Johanna. :3 Efter filmen tog jag och Carro bussen hem till Ersboda och hängde hos henne ett tag. Vi gjorde brownies, såg på tv osv. Jag kom hem när klockan var runt 2 på natten och somnade vid 3. :)
 
Idag har vi klätt julgranen och kl 6 blir det julmiddag. :p
 
Carro var taggad på bio :)
 
< Ful - Snygg >
 
 
Våran julgran c:
 
 

Mig i blomsterkrans

En bloggare på tumblr gjorde en blomsterkans-edit på en av mina selfies. Vad tycks? :p

 
Ikväll ska jag se Hunger Games Catching Fire igen med Carro och hennes kompis Johanna. Taggar ;)

Julavslutning

Den här dagen har varit jobbig, dryg, lite rolig dock men mest bara långtråkig. Nu är den äntligen över dock och jag kan äntligen pusta ut. :p 
 
Nationella Svenska är nu äntligen avklarad. Vi hade talet idag, jag snackade om varför det är bra att barn lär sig läsa när de är små, hur det påverkar deras framtid och konsekvenser på vad som kan hända om barn skulle sluta läsa helt och hållet osv.
Efter det var det seminarium på religion då vi satt helklass och diskuterade en uppsats från universitetet vi har läst de senaste veckorna. Det var jätte intressant och diskussionerna var asroliga. xd
Kl 5 ungefär var det samling på Dragskolans aula för genrep inför avslutningen. Vi sjöng alla låtar från luciatåget och fick även se grundskolans klasser framträda. :)
 
Det togs flera bilder från mina föräldrar medan vi sjöng, men på grund av att alla de bilderna blev helt HerpDerp och cp får ni nöja er med en ego bild jag tog i augusti, nyduschad:
 
 

Pepparkakstävling

Är glad att meddela att mitt lag vann idag när vi hade pepparkakstävling på skolan. :3 Vi vann 1 biobiljett var, värd 100 kr. Vi byggde ett tåg gjord av pepparkaka, duuh, också hade vi Non Stop - godis och glasyr som dekoration. :)
 
 
 
 
 

Pannkakor och förkylning

Sitter just nu i min soffa och äter pannkakor och kollar på tv serier. :) är fortfarande förkyld så det blir nog en lugn kväll för mig idag. :c

Köpte förresten klart alla julklappar i veckan så nu är det över haha. :p




Lucia

Idag hade hela waldorfgymnasiets kör luciatåg. c: Vi lussade på KFUM, förskolor, Hagabröd, Axlagården och Heddagården. :3 Jag var asförkyld hela dagen, och ännu värre ikväll, så det var extremt jobbigt. Jag var också Lucia för första gången nånsin så det var väl en bonus. ;) Bilder kommer att komma senare, nu ska jag se American Horror Story. See ya :p


Good night bitches




Roast busters

Läste en artikel på change.org om ett gäng i USA som kallas för "Roast busters". Gänget har våldtagit och förnedrat flera oskyldiga, berusade minderåriga flickor och kommit undan med det varje gång.

Om du kopierar den här länken och öppnar den i en annan flik, och sen signerar dig på sidan, kan du göra skillnad så att de här svinen kan få det straff de förtjänar:

http://www.change.org/petitions/prime-minister-john-key-bust-the-roast-busters-and-show-you-take-sexual-violence-seriously#

Det rullar på

Efter 2 dagars feber och mensvärk tvingade jag mig själv till skolan igår som en äkta krigare. Det är helt instane hur mkt läxor och skit vi nu har i skolan. Känns som man håller på att bli galen haha.

Idag slutade jag halv 11. Imorrn slutar jag 11. Sweet c:

Nu ska jag göra läxor, nörda tumblr, har jag tur hinner jag ett avsnitt av vänner innan jag dejtar sängen. ;) ha det gött :)




Basar och Carro

Igår var det den årliga julbasaren på Waldorf. Vi 12:or styrde en egen restaurang där vi sålde middag med thailändsk soppa. :3 Våran restaurang var öppet mellan 2 och 5 och det kom över 100 personer, så fick jätteont i benen kan jag lova. 
 
På kvällen var jag med Carro. Vi var på Tomtebo en snabbis, sen gick vi runt på stan haha.
Idag ska jag nog bara ta det lugnt, göra läxor och kanske se en film eller nåt. Ha det bra :)
 
Restaurangen
 
 
 
Haha Carro
 
 
 
 

Godnatt folket




RSS 2.0