hejdå

Nu är min nya blogg, elinviklund.blogg.se, klar så jag föreslår att ni börjar följa den istället om ni vill fortsätta läsa, med tanke på att den här kommer vara jävligt död. xd Hejdå :)

Byter nu.

Har nu bestämt mig för att byta blogg. Min nya blogg kommer heta elinviklund.blogg.se och är klar snart. Ska bara fixa lite med designen och så. :) Anledningen till att jag byter är helt enkelt för att jag vill ha nånting nytt. Jag har nu skrivit på den här bloggen i över fyra år, vilket är jävligt länge. :/ Jag kommer att skriva när bloggen är klar, sen är min tid över här. :)

Glad midsommar :)

Ha en jättebra kväll allihopa. :) Själv ska jag vara med Sandra och Evelina ikväll och dricka champagne och ha det jätte trevligt. :D


Brännboll och studenten

Nu har man tagit studenten och äntligen blivit vuxen. Antar jag. :p Studenten var helt underbar och nu är man arbetslös. :) Ska dock fara på jobbintervju imorgon, håller tummarna att det går hela vägen. ;)
 
I måndags var det brännbollsturnering. Min klass körde ihop med 10an för att de var så få, vi hette "Why the Fuck Not?" och våran utklädnad var helt utflippad. Däremot vann vi pris för bästa utklädnad så det var fan värt det. :D Efter brännbollen bjöds det på rabarberpaj och glass, sen for jag och Annika till ICA och köpte saker till studenten. 
 
I tisdags var det som sagt studenten som var perfekt ända från morgon till kväll. Det började med frukost på skolan, sen avsked till lärarna, sen bjöds det på cider och smörgåstårta innan vi gick till själva avslutningen. Efter det var det fotografering innan vi steg in i limousinen och åkte runt på stan med fet musik och champagne. :) Jag for sen hem och fikade med familjen och gjorde mig i ordning inför middagen. Före middagen blev av skjutsade mina föräldrar mig till skolan, igen där, till min stora förvåning, min klass skulle få åka limousine, igen, som våra föräldrar hade bokat åt oss. Vilken överraskning det blev. xd Efter det var det som sagt middag med familjer, lärare och klassen på Costas. Jag stannade där till klockan blev nio sen begav jag mig till 5ive och avslutade kvällen på studentskivan. Det var inte helt fel med det. ;)
 
Bjuder nu på bilder från brännbollsturneringen och studenten. :p
 
Jag - Minnea > för att Why the Fuck Not??
 
 
 
 
från studenten
 
 
 
 
 
Inuti limousinen :p
 
 
Nora var jävligt taggad på studentskivan!
 
 
 

Två dagar kvar

Nu är det bara två dagar kvar till studenten. Det är jättesvårt att tro, ännu svårare när tiden gått så jävla fort. Det känns som igår då jag började på Waldorf och var skitnervös, och nu har det gått tre år och det är så sjukt mycket som har hänt och man har förändrats så mycket under tiden som gått. :)
 
Den senaste veckan har jag varit ledig från skolan, eftersom jag var klar med skolan då vi började repetera inför teatern. Därför har det varit en jävligt härlig och lugn vecka jag haft. :)
I fredags var jag och resten av klassen på Kyrkudden och grillade. Det var jättemysigt. :) Igår var jag på bio med Josefin och vi såg Godzilla. Idag for jag till Umedalen och träffade Elin, Frida och Johanna från klassen. Vi övade lite brännboll inför imorgon då det är brännbollsturneringen. :p
 

Resten av bilderna

Igår körde jag laserdome med klassen. Det var asroligt. :) efter det åt vi tacobuffe på Balder.
Idag var det balen men jag gick inte. :p

Lägger nu upp resten av bilderna från Barcelona. Ha det bra. :)



































Papegojor :p












Barcelona

I fredags kom jag hem från Barcelona. Har varit förkyld och så sen dess, har därför inte pallat skriva nåt på bloggen. xd Igår hade vi nationella i engelska och idag var vi på skolan och såg filmen som spelades in av våran teater. Imorrn kommer vi köra laserdome som jag taggar satan till. :) 
 
Lägger in några bilder från resan. Ha det bra. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
en hundjävel bet mig
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Såhär ser mitt ben ut just nu. Mysigt.
 
Laddar upp mer bilder senare. :)

RSS 2.0